Δημόσιος τομέας

Σχεδιάζουμε υπηρεσίες γύρω από τις ανάγκες των πολιτών

περισσότερα...

Επιχειρηματικές λύσεις

Επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο στην ψηφιακή οικονομία

περισσότερα...

IT Services

Ευθυγράμμιση με τις ανάγκες των επιχειρήσεων

περισσότερα...

Έρευνα και ανάπτυξη

               Δέσμευση στην καινοτομία

περισσότερα...

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Διαμορφώσαμε μια λύση για το περίπλοκο περιβάλλον των Λιμενικών Αρχών, η οποία εγκαθίσταται και λειτουργεί παραγωγικά τόσο για το Λιμεναρχείο Πειραιά όσο και για το Λιμενικό Ταχυδρομείο του Ηρακλείου.

Περισσότερα...

DIGIBOOKS4ALL

Έχουμε αναπτύξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα Digibooks4all για την παροχή και πώληση έντυπων και ηλεκτρονικών βιβλίων, η οποία περιλαμβάνει μια διεπαφή με την ADOBE για την προστασία και τη διανομή ηλεκτρονικών βιβλίων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

MYEBOOKS

Το μεγαλύτερο online ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο που βασίζεται αποκλειστικά στην πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων των κορυφαίων εκδοτικών οίκων στην ελληνική αγορά. Το Myebooks προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων από Έλληνες και ξένους εκδότες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 

Η Q & R αφιέρωσε περισσότερα από 25 χρόνια στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων λογισμικού από το τέλος μέχρι το τέλος. Η Q & R εμπιστεύεται εκατοντάδες ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής που ικανοποιούν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Είμαστε μια εταιρεία πρωτοπόρων που έχει αφιερωθεί στην επιτυχία κάθε πελάτη.

Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων, αλλά και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να αποδώσουν καλύτερα.

ΕΡΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ