ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ


Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού πλήρους κύκλου, ξεκινώντας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη λογισμικού, τη διασφάλιση της ποιότητας του λογισμικού, τις δοκιμές, την ανάπτυξη λογισμικού, την τεκμηρίωση, μέχρι περαιτέρω αναβαθμίσεις λογισμικού και βελτιώσεις.

Οι βασικές υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού που παρέχονται από την Q & R περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, την ανάπτυξη επιτραπέζιων εφαρμογών, εφαρμογών web υψηλής τεχνολογίας, επιχειρηματικών εφαρμογών, δικτυακών πυλών, λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS) BI και Analytics, εξόρυξη δεδομένων και καθαρισμός δεδομένων.

Οι μηχανικοί λογισμικού της Q & R έχουν αποκτήσει βαθιά εμπειρία και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στα εργαλεία και τις τεχνολογίες της Oracle που έχουν αποκτηθεί μέσω της επιτυχημένης εφαρμογής και παράδοσης προσαρμοσμένων εφαρμογών λογισμικού σε διαφορετικές κάθετες βιομηχανίες.

Έχουμε εμπειρία σε πολύπλοκα έργα μεγάλης κλίμακας χρησιμοποιώντας τεχνολογία Oracle * και Oracle * Oracle * RDBMS, Oracle * Web Logic Suite, Oracle * Web Center, Oracle SOA Suite, Oracle ODI, Oracle BI, Oracle ADF, Oracle E-Business Suite και Oracle Advanced Procurement.
Τέλος, έχουμε εμπειρία στην ανάπτυξη:
- Μεγάλα έργα που χρησιμοποιούν περιβάλλον ανοιχτού κώδικα, όπως MySQL, Java και PHP Frameworks.
- Πύλες μεγάλης κλίμακας και ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το Drupal και το Joomla! CMS

Οι επαγγελματικοί τεχνικοί σύμβουλοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε έργο αναλύοντας λειτουργικές, τεχνικές, λειτουργικές και οικονομικές απαιτήσεις. Σε ένα πρώτο στάδιο, καθορίζουμε και κατανοούμε τα επιχειρησιακά σας ζητήματα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει μια βαθιά ανάλυση αναγκών, εκτιμήσεις αναγκών και στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα την επεξεργασία ενός εγγράφου Δήλωση εργασίας που καλύπτει όλα τα ζητήματα που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του λογισμικού σας.

Στην Q & R ακολουθούμε την τυποποιημένη και εκλεπτυσμένη διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού που παρέχει ένα ευέλικτο και κλιμακωτό πλαίσιο για την υλοποίηση κάθε έργου (ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα) εγκαίρως, με προϋπολογισμό και με υψηλή ποιότητα που ικανοποιεί τόσο τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές προκλήσεις πληροφορικής των πελατών μας. Αυτή η μεθοδολογία εφαρμόζεται σε κάθε πρόγραμμα ανάπτυξης προσαρμοσμένων εφαρμογών λογισμικού για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αξιοπιστία του λογισμικού που αναπτύσσουμε για εσάς.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Οι υπηρεσίες μας Integration Systems μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας. Συνδυάζουμε επιτυχώς νέες λύσεις με τις καθιερωμένες και μεταμορφώνουμε
την πλήρη αρχιτεκτονική της επιχείρησης σε ένα ενιαίο, απρόσκοπτο επιχειρηματικό σύστημα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok